Στην τελική ευθεία μπαίνουν σιγά σιγά τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ, ύστερα από την προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει σήμερα ο Βαγγέλης Βλάχος με τον Βασίλη Τσιάρτα.

Ο προπονητής της «Ένωσης» κρίνει απαραίτητη την απόκτηση ενός έμπειρου κόφτη, την ώρα που οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» βρίσκονται σε επαφή με τους Καμπάνταη, Κουτσιανικούλη και Μαγκντί.

Αφού το Σαββατοκύριακο κύλησε ήρεμα, η εβδομάδα που ξεκινά είναι άκρως ενδιαφέρουσα για την ΑΕΚ αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυσή της. Σήμερα, ο Θωμάς Μαύρος περιμένει τι θα… αποφανθούν οι Βαγγέλης Βλάχος και Βασίλης Τσιάρτας στη συνάντηση που θα έχουν στα Σπάτα, όπου εκτός από τα ονόματα που έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι, είναι πολύ πιθανό να κριθεί και το μέλλον του Δημήτρη Σιαλμά, ο οποίος –όπως είχε αποκαλύψει η SportDay- έχει πρόταση από το Αζερμπαϊτζάν.

Καμπάνταης, Μαγκντί, Κουτσιανικούλης για αρχή
Την πρώτη «κρούση» στον Λεωνίδα Καμπάνταη έκανε η ΑΕΚ, προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο επιθετικός του ΟΦΗ επιθυμεί να επιστρέψει στην «Ένωση» και με τα πρώτα μηνύματα ήταν θετικά. Ωστόσο, για να γίνει ακόμη πιο έντονο το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» , θα πρέπει ο Έλληνας φορ να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Κρήτης.

Ένα άλλο όνομα που «παίζει» για την ΑΕΚ είναι αυτό του Μαγκντί. Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει πολύ καλή άποψη για τον Αιγύπτιο μέσο -τον οποίο είχε παίκτη στον Πανιώνιο- και γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πάει στα Σπάτα τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να δοκιμαστεί.

Τέλος, η ΑΕΚ βρίσκεται σε επικοινωνία και με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Στην «Ένωση» θεωρούν τον Έλληνα μέσο ως μία πολύ καλή λύση για τη μεσαία γραμμή, λόγω ηλικίας αλλά και δυνατοτήτων, εντούτοις –όπως και στην περίπτωση του Καμπάνταη έτσι και εδώ- περιμένουν να εξασφαλίσει την ελευθερία του από τον Εργοτέλη.

Πηγή: sport-fm.gr